JellyPages.com

Sunday, May 20, 2012

Ke Sabah la saya

Assalamualaikum...... hai sume..seyesly lame giler kan ekin x update blog nie... hehehe..sorry k.. pada suatu hari di bulan 4 ekin telah pergi ke UTP utk interview... msk bln 5 check la lmn web utp...at that time x pat taw... so ekin tunggu la upu.. ha..amik kaw... dapat UMS kot... hahha...ke sabah la aku jwb nyer... ^_^     kekeke... pastu mse aku da settle kan segala mak nenek yg UMS ni soh aku pun buka la lmn sesawang utp ni blk... ha..amik kaw..aku dapat la pulok.... adush.... bengong sungguh la mu nie.. tp aku ni ngan bangga nyer telah mereject tawaran itu kerana tiket airoplane aku da beli kot.... hehehe.. so jwb nyer aku mmg sure la ke sabah... siap buat passport lagi taw.. ko ade??? hahaha... bsok gi la ke sabah aku nie... jgn marah ha...


ni gambar siblings aku.... rmai kan... well... hehehe... korang..semalam mmg awesome sgt.. mmg aku akn cherish that very moment of us together like that eventhough seems like some of us can't come because of cetain cases its ok babe...  sayang korang.. saranghae yo.. gumawo chinggu.... 


No comments:

Post a Comment