JellyPages.com

Monday, September 9, 2013

keHIDUPan

Assalamualaikum dear readers yang disayangi... finally im back... tahu x betapa susah nya nak cr idea n wifi for this entry???? mesti la x taw kan sbb readers x dok kat tempat saya... hehehe... ok2 x yah nak sayu sgt and poyo giler..

what is life???????  life is a moment when you cherish every moment that you have every single second.. tet.. haha.. no need tu sume... what i mean about life is when kau pergi satu tempat n then kau jumpa certain people kan... then katakan la kau pindah then kau jumpa orang lain.. but that people is so connected.. so what a life kan.. did u get what i mean??? pergh penat ni menulis kalau x paham2 lagi...

ok back to basic la senang.. for me i love to enjoy the life that i have been true sebab dapat kenal ramai kawan n at the same time kawan2 tu sume connected.. so macam best giler tahap cipan la kot.. hahaha... n yang paling best i x duduk kat takuk yang sama... i have new friends.. i go to new places.. i enjoyed that a lot eventhough i mengaku to the fullest la yang bukan sume kawan yang i jumpe tu akan jd rapat..but.. boleh la kan dr x de... kau ada?? aku ada.. hahahha...

n satu lagi pasal kehidupan for me is when you berdiri di atas kaki sendiri (berdikari)... bila kita da duduk jauh secara automatiknya kita akan berdikari kan... even ada mengada-ngada tu but sikit je la yg tinggal sebab da terbiasa duduk jauh kan.. the best things abaout when u da berdikari is you learn about life more than when you dok terperuk kat rumah.. y?? sebab u jumpa byk manusia.. byk ragam yang u kene handle... betul x?? kalau x betul sila betulkan statement saya ye..

ok2... sudah2 la tu.. skang ni kita cite pasal my life kat uniKL... ok.. pada 1/9/2013 secara officialnya saya telah mendaftar di universiti Kuala Lumpur, MICET.. saya da jadi anak mara la kot.. hahaha... masa orientasi, x boleh nak skip.. sebab budak baru.. freshie.. hahhaa... tapi enjoy la orientasi kat sini.. x bosan sbb overall freshie adalh dalam 400 org je... x macam tempat lain yang beribu-ribu manusia...
teeeeet,, x taw nak cite apa da... k la bye2.. assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment