JellyPages.com

Sunday, March 24, 2013

SELAMAT PAGI GEDIK

Assalamualaikum... ntah kenapa pagi2 ni jari jemariku seperti mahu menari-nari di atas papan keyboard nie... nk menari kan jari-jemari ku ini di atas papan piano..nda pulak pandai kan.. plus mana la mau dpt itu piano.. pigi hotel??? boleh jugak.. jadi apakah yang ingin di coret kan?? wait... let me think... tu la syiqin, masa nk tulis x pikir.. tgh2 dok menulis la bru hang nak pikiaq kan...

Actually time tgh menaip selaju 5 km/h ni pun.. title post pun x de lagi.... hai.. tgh2 dok menaip.. my mom called... cepat2.. guess apa yg my beloved mummy say.... HAPPY BIRTHDAY la... hehehe.. dr semalam asyik mintak puji je kan syiqin nie... saja nk soh org wish so post2 la psl birthday sendiri.. well kat twitter kan org x taw besday kita... kat fb je.. so mengada-ngada la kejap...

because of my birthday la kan.. so called birthday.. nk jen jalan kat 1B.. hanya utk org sabah n tourist je.. yg dok kat semenanjung tu dok payah la tanya apa tu 1B sbb byk lgi shopping mall yg belum dijelajah kan dekat sana... Perasaan... biasa2 je.. sbb.. ntah.. i don't know... maybe sbb selain my family the other 2 important person in my life x call or hantar mesej pun.. da la no dorg hilang because fone i hilang dulu... masak2.. nk igt balik no dorg punya la susah sbb mak ai.. byk sgt data dlm kepala hotak nie...

fine2.. x de topik pun pagi nie.. just nk mengGEDIK post something... wakaka... x taw kenapa... k la..k la.. post hr ni bertajuk.. SELAMAT PAGI GEDIK

No comments:

Post a Comment