JellyPages.com

Wednesday, March 20, 2013

oh MY

Assalamualaikum.... Allah hai.. mcm mana la mata ni x cooperate utk trus terbuka dlm kelas td.. ada je time nk tertutup.. sabar je la.. da la x berapa sihat.. mengantuk lagi tuh.. macam mana la kan boleh trus alive utk tahan kelas satu hari nie.. nseb bek la ada rehat 2-3 jam.. tp tu lah.. kalau nk balik ke bilik yg tercinta amatlah malas sbb bas.. x kan nk jln kaki kot tengah hari buta ni plus kepanasan tahap maksima... Mau pinjam kereta kawan mau pigi klinik malu mulut ni mau bertanya.. haha.. sebelum ni x taw malu.. tp sekarang alahai.. malu habis... Syukran ya Allah kau masih mengurniakan rasa malu kepada ku...

pengajaran hari nie ialah.. jgn tido lambat.. n kontrol kalau mau tertidur tu.. jaga la sgt2 mata tuh... kalau nda sihat nda jugak boleh ponteng kan.. hahaha... jd kene la jugak pergi ke kelas tu.. n kalau mau kan sesuatu jgn segan2 tanya ar.. kalau nda melepas la mcm saya nie..

Oh by the way, my junior n batch 1995 amik result SPM bsok kan??? all the best and keep praying to Allah k adik2.. masa nk masuk u jgn merambang je dok pilih... kang nnti time degree susah nk pilih course nk2 kalau adik2 x boleh keluar dr u tu n kene jugak amik apa2 course yg ada kat situ... Tips pilih u utk diploma and foundation akan  di post sebentar lagi ye.. nantikan.. hehehe.. peace.. :)

No comments:

Post a Comment