JellyPages.com

Sunday, August 28, 2011

oh Damn....

Salam...sory agak mencarut gak argh kan title post nie..but..lantak la... hehehhehe..


agak lame la kan nk tunggu lappy i nie sampai kat tangan i nie coz my unvle bwk gi u dia... damn... so lambat la nk upload pic member kat school...damn...dorg mule da bising2..penuh la jugak wall tu ngan perkataan gambar dan tiada kemaafan.. damn.... stress taw x.... huhuhuhu..sobs..sobs..sobs...
http://www.emocutez.com


tadi an pegi ke bazar mencari brg utk person yg ade dlm kelas aku tuh yg aku kene bg hadiah... damn..x taw nk cari pe tuk dia.... last2 something ni la yg menarik perhatian aku.... hehhehehe..... hope la dia suke n akan gunekan sampai la dia x sanggup nk gune hehehhe....
http://www.emocutez.com


hhhmmmmpppphhhh...pasal si dear nie....hari tuh msj ngan dear but responnyer menghampakan..... sgt2..damn betul la...... benci taw x...... skang ni da sehari x langsung call or msj dia sbb bengang ngan perangai dia... bile i kat school then call dia leh lak angkat n layan i bek2..bile da sampai umah x nak lak msj... kadang2 i rase x gune pun i blk ke rumah.. sedih taw..sobs...sobs..sobs..
http://www.emocutez.com


ni nak tulis lagi but pasal my fellow budak2 bakerara or bakerageous yg damn... hahahahahha... yg pakse i mskkan gmbar tuh la...so ni la gmbar2 mereka yup....
kegilaan kami menyambut merdeka raya

pelancaran hari merdeka... ila Ly n cHe Pah LY

gedik..hahahha

kebengongan..

ketupat ke kakk???

nahus perasan comel n syifa'a perasan dia emak yg penyayang

ketupat yg da jadi..

merdeka!!!

bendera yg cantik mcm saya..

freako..

KLCC...hahhahaha....

Damn...lame gler upload gambar nie..penat wo....hbs gal la kemas umah di pepagi bute nie... k la nk titoon... hehehhe..nitez all...



No comments:

Post a Comment