JellyPages.com

Monday, December 27, 2010

lagi ckit jer hw ku....

taw x..hw aku tgl lagi ckit jer.... gembiranyer hati... ni disebabkan.... aku trade in ngan kwn aku.. dia mintak aku folio chemist so aku mintak la folio bm kat dia..
n kami same2 exchange.. so keje aku menjadi ckit.. n mlm ni boleh tgk marry me, mary... hehehehehe...bestnyer bahagianye... boleh lah aku membeli brg skola ngan rasa tdk serba slh.. sbb hw da siap..hehehehe...
aku buka lagu suju.. aduh sweetnyer siwon cek...hahahahaha
dia sgt la comel yer...

da2 stop merepek..... td kan ade la sorg guy nie dia miscall.. ala..buat2 salah org..2 la trick owg biasanyer kan..sbb aku pun kalo nk knekan owg cam tu gak..hehehehe..ni bermakna aku pun ade gak nakalnyer ye...
hehehehe...nme dia que.. nme sebenar di rahsiakn... dia ni bdk matriks londang... but tgl kan batu pahat... dia ade fb but x approve cek lagi..sbb lappy dia rosaq...x pe aku ni kan penyabar..
* sebenarnye nk tgk muka qe nie.heheheh*
x taw da nk tulis pe..sbb bln ni la bln plg byk cek update..tp asyik update sal hw jer keje nyer..hahahhaha...
sblm ni cek punya la mls nk meg*update kn benda blog ini.... tp skang asal cek duty kat lab comp jer..cek akn cube utk meng*upload aktivi cek kat asrama yer... jgn risau..pas ni aku berjnji akn sentiasa mnjage blog ini dgn bek....jji taw chubby gurl-gurl..
kalo x mesti aku kne vodoo ngan blog aku nih.. sbb blog aku nih ade cri2 kekejaman yg melanda k... hehehehhe....

No comments:

Post a Comment